infrarød-screening

Søg

|

Medierne

|

Om os

|

Kontakt

|

Facebook

|

Facebook
Hjem

Vores vision

Teknologi

Software

Termisk analyse

Træning

For hvem


Vores vision medicinsk termografi


Infrarødscreening vil spille en vigtig rolle, idet forebyggelse er et stadigvæk vigtigt interesseområde for os. Det handler ikke længere om blot at acceptere sygdomme, men i den grad også, at vi skal diagnosticere og behandle dem.

Energetic Health Systems har sat infrarød screening på markedet, fordi disse forebyggende screeningsmetoder i alle henseender opfylder behovet for god og forebyggende medicin.


Hvorfor Totalvision™ Energetic Health Systems?
  • Softwaren er nyskabende, yderst funktionel og nem at bruge.
  • Kameraet har egenskaber i en kombination med tilbehør, der sikrer fred og lettelse for patienten i det sekund, billederne bliver taget.
  • Du vil modtage et kursus af erfarne IR-fagfolk.
  • Du får hjælp fra behandlere, der har mange års erfaring med infrarød screening.
  • Du får færdige materialer og grafik til din hjemmeside.
  • Institute for the Advancement of Medical Thermology (IAMT) sikrer, at du holder dig informeret om den eneste udvikling i den infrarøde branche.
  • Investeringsbeskyttelse af teknologi fra et anerkendt mærke.
  • Kunden er altid vores konge, hvorfor vi har erfaring med opbakning fra diverse medicinsk udstyr.


Sikkerhed:

Infrarødscreening forudsætter, at patienterne fjerner deres tøj. Normalt opholder behandleren sig i samme rum som patienten under udformningen af billederne. Det er dog nu muligt at tage billederne, således at der garanteres 100% anonymitet for patienten. Det kan lade sig gøre, da kameraerne er så avancerede. Som vist på tegningen, fjernstyres kameraet af computeren, hvorfor behandleren nu kan opholde sig i samme rum som patienten, men altså ikke i selve kameraets synsfelt. Man kan opsætte en skillevæg, skærm eller et forhæng, som vist nedenfor, for at bibeholde patientens privatliv. Patienten ses kun med infrarøde billeder på computeren. Patienten kan eventuelt også have egen skræm, der viser de infrarøde billeder som kontrol. Ved hjælp af en fjernbetjening kan kameraet justeres. Det infrarøde kamera, der er fjernstyret, kan i denne sammenhæng altså give en mere præcis positionering.

Når du arbejder på flere forskellige adresser, og derfor foretrækker et transportabelt stativ, kan du stadig sikre din patients privatliv. Det er stadigvæk muligt at få kameraet på afstand.

privacy

Klik her for at se tilbehør.

Der er altså stadigvæk garanti for, at din patient føler sig tryg og sikker. Det medfører det resultat, at infrarødscreening vil blive anbefalet videre til venner og bekendte. For dem, der er interesserede i infrarødscreening og ønsker at få en idé om etableringen af et infrarødscreeningslokale, kan du se nedenstående eksempel.

privacy

Beskyttelse af din investering

I en verden med hurtigt skiftende teknologier er det vigtigt at være sikker på fremtidige softwareopdateringer, der kan beskytte din investering i tilfælde af et eventuelt salg. Du kan sikre dette ved at købe en særlig teknologi fra en kendt og respekteret producent. Salget af udstyr med denne særlige teknologi er højere end værdien af andet udstyr fra alle andre mærker.


Support

Din succes er meget vigtig for os. Og chancerne for succes øges væsentligt, når fundamentet er godt. Derfor vil du modtage al den støtte, du har brug for. Især hvis du har en ny virksomhed. Du kan regne med Energetic Health Systems. Vi har et online teknisk support team, der altid er til rådighed for brugerne, og som kan hjælpe dig gennem vores netværk. Teknikerne kan se din computerskærm, og de kan straks løse dine problemer. De er bekendt med alle aspekter af dit system.

Infrarødscreening af Energetic Health Systems leverer altså løsninger, og gør det i samarbejde med Physicians Insight Medical Interpretation Service. De bidrager med friskudformede og detaljerede rapporter fra anerkendte læger, der er uddannet til at fortolke infrarøde billeder ved hjælp af dataanalyse og stor medicinsk erfaring.

report


Hvad så nu?

Overordnet set har vi tre systemer; IS-32, IS-64 og IS-128 HD. Det er den komplette Totalvision™ software pakke, den automatiske standard pakke med hele øvelsesprocessen og naturligvis det infrarøde kamera. Hvis du er interesseret, så kontakt os og vi vil give dig oplysninger omkring, hvordan din situation ser ud. Derefter vil vi stable en prøveversion på benene for dig, så systemet kan komme i aktion. Derefter kan du selv vælge det system og tilbehør, du ønsker. Vi laver altså et tilpasset tilbud med flere muligheder. Vi samarbejder tæt med flere leasingselskaber og kan sende dig et prøvetilbud. Det er selvfølgelig klart, at godkendelsen af lejekontrakten skal accepteres af leasingselskabet først.


Tjenesteydelseskontrakt

Vi besidder også en service kontrakt, der kan give dig gratis softwareopdateringer og ubegrænset Mønster Fortolkning Træning. Vi tilbyder endvidere udvidet garanti, hvis der skulle opstå en nødsituation, hvor kameraet kan være gået i stykke som følge af en eventuel teknisk fejl.

Interesseret? Vi ser frem til at høre fra dig!

Menu

> Demo
>
Inflammation
>
Infrarødcamera
>
Mammografiscreening
>
Tilbehør


More

> Bøger-om-infrarød
>
FAQ
>
Historie
>
Videnskabelige publikationer
> Serviceaftale


Energetic Health Systems BV

PO Box 7469
3280 AG Numansdorp
The Netherlands
denmark@infraredscreening.com


Sitemap

Disclaimer

Privacy statement

© 2013 All rights reserved