infrarød-screening

Søg

|

Medierne

|

Om os

|

Kontakt

|

Facebook

|

Facebook
Hjem

Vores vision

Teknologi

Software

Termisk analyse

Træning

For hvem


Tilbehør:


Remote Thermography Professional Camera Stand   Fjernbetjent kamerastativ
Part # 30305

Kamerastativet er fjernstyret, hvilket også gør det muligt at have en computer stående bag stativet eller i samme rum. Kameraet har stadigvæk en pæn afstand fra computeren, selvom det er placeret på stativet. Kamerastativet besidder en Pan & Tilt software. Alle kabler er skjult pænt i en boks, så der opnås klinisk forsvarlighed.

Dette kamerastativ foretrækkes og det udkommer sammen med vores standard sæt.Medical Thermography Camera Remote Positioning Stand Control

Medical Thermography Professional Camera Stand   Professionel kontor kamerastativ
Part # 30307

Et kompakt transportabel standard kamerastiv til professionel brug. Det er en justerbar platform på hjul, der sørger for stor mulighed for indstillinger. Kameraet og displayet kan også justeres. Det leveres med en Pan & Tilt software, der styres fra computerskærmen, hvor positionen kan finjusteres. Alle kabler er skjult i en boks, der sikrer klinisk ansvarlighed.

Denne mulighed er især at foretrække, hvis man foretager screening på flere forskellige steder. Den er især oplagt til tandlæger, der bruger screening til ansigtet.

Medical Thermography Professional Camera Field Stand   Professionel kamerastativ
Part # 30306

Mulighed for ændring af indstillinger. Et transportabel platform på hjul, der leveres med Pan & Tilt software. Den styres fra computerskærmen, der er placeret bag kameraet. Alle ledninger er skjult i en boks. Stativet kan hurtigt og nemt foldes sammen, hvilket gør den nem at transportere rundt.

Denne mulighed er især at foretrække, hvis man foretager screening på flere forskellige steder. Den er især oplagt til tandlæger, der bruger screening til ansigtet.
 

Medical Thermography Manual Camera Stand   Transportabel håndholdt kamerastativ
Part # 30100

Bærbar enhed med manual. Computer kan stå på skrivebord i forlængelse af stativet. Klapbene gør det ideel til transport. Denne mulighed er især at foretrække, hvis man foretager screening på flere forskellige steder. Den er især oplagt til tandlæger, der bruger screening til ansigtet.

Medical Thermography Camera Pan and Tilt   Pan & Tilt
Part # 30201

Denne Pan & Tilt software kan bruges i enhver position, hvor kameraet styres fra computeren. Denne hurtige enhed forbedrer anonymiteten og betjeningen af kameraet.

Thermography Camera Case   Kamerataske med hjul
Part # MH-7100
Pelican Case 1510F

Automatisk trykudligningsventil, der er lavet i Gore-tex. Udstyret med to dobbeltlåse, to hængelåselukninger, to sammenklappelige gummihåndtag og mulighed for at forlænge håndtaget. Opfylder alle krav. Stor nok til både kamera og edb-kabler.

Indvendige mål: 50,3 cm x 27,9 cm x 19,3 cm
Ydre mål: 55,9 cm x 35,1 cm x 22,9 cm
Vægt: 5,44 kg
Farve: Sort

Thermography Camera Case
  Kamerakuffert uden hjul
Part # MH-7100-A
Pelican Storm Case 2450F

Automatisk trykudligningsventil, der er lavet i Gore-tex. Udstyret med to dobbeltlåse, to hængelåselukninger, sammenklappelig polstret håndtag og vandtæt lukning. Opfylder alle krav. Stor nok til både kamera og edb-kabler.

Indvendige mål: 45,7 cm x 33,0 cm x 21,3 cm
Ydre mål: 48,8 cm x 38,6 cm x 22,6 cm
Vægt: 3,36 kg
Farve: Sort


Bemærk: Alle kuffertmål og vægte er omtrentlige.

Menu

> Demo
>
Inflammation
>
Infrarødcamera
>
Mammografiscreening
>
Tilbehør


More

> Bøger-om-infrarød
>
FAQ
>
Historie
>
Videnskabelige publikationer
> Serviceaftale


Energetic Health Systems BV

PO Box 7469
3280 AG Numansdorp
The Netherlands
denmark@infraredscreening.com


Sitemap

Disclaimer

Privacy statement

© 2013 All rights reserved