infrarød-screening

Søg

|

Medierne

|

Om os

|

Kontakt

|

Facebook

|

Facebook
Hjem

Vores vision

Teknologi

Software

Termisk analyse

Træning

For hvem


Bryst screening med medicinsk termografi


Medicinsk termografi er én af de vigtigste ikke-invasive metoder til at opdage fejl længe før de bliver synlige vha mammografi. Erfaringerne viser endvidere, at de nu kan opdages 5 år før end tidligere. Hertil kommer, at en infrarødscreening ikke gør ondt og ikke frigiver skadelig strålen af nogen art.

Det kan ikke blot bruges til at opdage abnormiteter i brystet, men også i lymfesystemet, blodkarrene og i brystvævet. Denne fremgangsmåde kan altså opdage abnormiteter på et meget tidligt stadie. Det kan derudover opdage eventuelle fejl forårsaget af en rodbehandling.

Et eksempel kan ses nedenfor. Ved første øjekast ser brystet sundt ud med ens temperaturfordeling. Dog er der på den højre side af brystet en lille v-form med en svag stigning i temperaturen. Dette kan være en afvigelse. Personerne bag vores TotalVision™ Software er alle uddannet til at rådgive kunden til at kunne forhindre fremtidige ændringer. Desuden kan kunden blive henvist til ydereligere undersøgelser.


Infrarødscreening er ikke tiltænkt som en screeningsmetode til kræft eller til at erstatte andre billeddiagnostiske teknologier som CT-scanning, mammografi, ultralyd eller MR-scanning. Det er en supplerende teknik.
infrarod medicinsk termografi bryst screening

Menu

> Demo
>
Inflammation
>
Infrarødcamera
>
Mammografiscreening
>
Tilbehør


More

> Bøger-om-infrarød
>
FAQ
>
Historie
>
Videnskabelige publikationer
> Serviceaftale


Energetic Health Systems BV

PO Box 7469
3280 AG Numansdorp
The Netherlands
denmark@infraredscreening.com


Sitemap

Disclaimer

Privacy statement

© 2013 All rights reserved